Dacie zdrobită sub combină, pasager omorât pe loc!

13/10/2017

Un accident terifiant s-a întâmplat ieri dimineaţă, în afara localităţii Dumbrava, pe DN 15B. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Târgu Neamţ, a decedat pe loc după ce maşina Dacia în care se afla, “pe scaunul mortului”, a intrat în “coarnele” unei combine agricole.

În timp ce un bărbat de 43 de ani, din Vânători Neamț conducea un autoturism pe DN 15 B, s-ar fi angajat în depășirea unui TIR și a intrat în coliziune cu o combină agricolă, condusă de un bărbat de 51 de ani, care ar fi efectuat manevra de viraj stânga. În urma impactului, a rezultat decesul pasagerului din dreapta față a autoturismului, un bărbat de 48 de ani, din Târgu Neamț”, a relatat inspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt la IPJ Neamţ.

Echipajul de descarcerare al pompierilor a scos trupul neînsufleţit din maşina zdrobită. Şoferul Daciei, scos şi el din fiarele contorsionate, a fost dus la spital, nu înainte de a fi testa alcoolscopic. Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu se afla sub influența alcoolului, şi nici şoferul combinei. Cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Geanina NICORESCU

Lasa un comentariu