Comunicat de presă TV. Radu Andrei Tudor se întoarce acasă, la Piatra Neamț

22/07/2017

 

„Pulsul zilei“ ia pulsul țării. Din 24 iulie, timp de o săptămână, Radu Andrei Tudor și echipa „Pulsul zilei“ transmit din județul Neamț. Emisiunea este, ca și până acum, în direct la TVR 1 și TVR+, de luni până vineri, de la 18.30.

În săptămâna 24-28 iulie, jurnalistul TVR Radu Andrei Tudor ia Pulsul zilei din județul Neamț. Echipa emisiunii va aduce în prim plan oameni de pe plan local care au reușit, care au cariere de invidiat, dar și poveștile unor locuri încărcate de istorie. În edițiile Pulsul zilei transmise din Neamț, Radu Andrei Tudor ne va dezvălui obiceiuri de la Curtea Domnească, ne va plimba prin Rezervația de Zimbri, ne va arăta impresionanta Cetate a Neamțului și ne lansează invitația de a petrece o după-amiază de iulie acasă la Draga Olteanu Matei. și cum unele dintre cele mai frumoase mănăstiri de la noi din țară sunt tot în județul Neamț, o ediție Pulsul zilei va fi transmisă în direct de la Mănăstirea Agapia.

„Sunt entuziasmat că pot să prezint la Pulsul Zilei locurile în care am copilărit. Mă întorc acasă, dar nu singur, merg însoțit de întreaga echipă a emisiunii. știu, sunt subiectiv când vine vorba despre Piatra Neamț și despre județul Neamț, dar garantez că această zonă are cu ce să se laude, ca și alte zone și orașe din țară. Tocmai de aceea ne-am propus să ajungem în locuri care merită arătate și să le facem cunoștință telespectatorilor cu oameni care au povești de viață ce merită spuse“ – Radu Andrei Tudor, moderator al emisiunii Pulsul zilei de la TVR 1.

În fiecare dintre cele cinci ediții, echipa emisiunii va pregăti materiale filmate despre toate obiectivele importante din județul Neamț. „Cu siguranță vom da o raită și pe la casa lui Ion Creangă de la Humulești. Restul locurilor de privit și vizitat le veți descoperi săptămâna viitoare la Pulsul zilei“, a mai adăugat Radu.

Ca și până acum, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, la Pulsul zilei, telespectatorii sunt parteneri într-o discuție destinsă pornind de la știrile importante ale zilei și care îi are în prim plan pe oamenii momentului.

Din luna aprilie a acestui an, Radu Andrei Tudor prezintă la TVR 1 emisiunea Pulsul zilei. El este cunoscut telespectatorilor TVR de la principalele Telejurnale ale Televiziunii Române. A prezentat Telejurnalul matinal vreme de 5 ani, dar și Telejurnalul de ora 20.00 în weekend. În 2016, a fost prezentatorul emisiunii de divertisment Te vrea Romania sau al programului de Revelion de la TVR 1.

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. George 22/07/2017 la 10:27 -

    Daca merge la pulsul zilei numai cu vedete si cu cei de care am mai auzit,atunci inseamna ca nu ia adevaratul puls.Nu zic ca nu e bine sa avem modele.Insa sunt si multi oameni care stau in umbra si care asteapta sa li se ia si lor pulsul.