Comunicat de presă. Campaniei de sterilizări a animalelor cu sau fără stăpân din Piatra Neamț

10/08/2017

Vineri, 11.08.2017, medicii voluntari din cadrul Asociației franceze de protecția animalelor Mukitza vor fi prezenți în Piatra Neamț, în cadrul campaniei de sterilizări a animalelor cu sau fără stăpân care se derulează în această perioadă în întreg județul Neamț. Obiectivul campaniei îl reprezintă sterilizarea a 800 de animale, câini și pisici.

Acțiunea se derulează la sediul SC Salubritas SA din strada Muncii nr. 3, începând cu ora 09:30, iar programările sau alte informații se pot obține la numărul de telefon 0741.119.653.

Le mulțumesc inițiatorilor acestei campanii și îi asigur de întreg sprijinul societății Salubritas. Îi invit pe toți proprietarii de patrupede să profite de ocazie și să apeleze cu încredere la personalul medical specializat implicat în această campanie. În funcție de numărul solicitărilor, reprezentanții Asociației Mukitza vor sta și mai multe zile în Piatra Neamț“, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Conform Legii nr. 258/2013 pentru modificarea si completarea OUG 155/2001, este obligatorie sterilizarea câinilor cu sau fără stăpân aparținând rasei comune, metișii acestora, excepție făcând exemplarele cu regim special.