În cadrul proiectului „Armonii pascale“, Centrul pentru Cultură și Arte organizează spectacolul „Hristos a înviat!“

02/04/2017

 

Evenimentul se va desfășura cu participarea actorului Dorel Vișan și a îndrăgiților interpreți de muzică populară, Mariana Anghel și Ionuț Fulea

În cadrul ediției din acest an a proiectului „Armonii pascale“, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ a invitat la Piatra Neamț un grup de artiști valoroși ai țării. Actorul Dorel Vișan – cel care anul trecut, de ziua lui Eminescu, ne-a tălmăcit versul și filosofia Poetului Național – va fi însoțit, în demersul său de a lumina sufletele credincioșilor înainte de sfintele sărbători Pascale, de îndrăgiții interpreți ai folclorului românesc Mariana Anghel și Ionuț Fulea.

Împletirea cuvântului din psalmi cu sonoritățile pricesnelor va fi completată prin evoluția artistică a grupului vocal „Anghelos“ și a grupului cameral instrumental „Cantores“.

Întregul eveniment, care dorește să evoce evenimentele din timpul săptămânii Patimilor, va avea loc miercuri, 12 aprilie, în sala Cinematografului „Dacia“ din Piatra Neamț, începând cu ora 18.00.

Intrarea se va face pe baza invitațiilor emise de Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“. Detalii, la sediul Centrului din strada Ștefan cel Mare, nr. 13 A, telefon 0233.21.40.26.

Irina NASTASIU