Acțiune umanitară pentru bunicuțele de la Căminul-Spital „Petru Vodă“

09/03/2017

„Nu este un timp anume pentru a dărui, pentru a fi buni! Cei aflați la nevoie nu au doar Paște sau Crăciun!“ Așa își motivează acțiunile umanitare constante, derulate pe tot parcursul anului, Monica Șofron, președinte al Asociației Codrin, nominalizată anul acesta la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială 2017, la categoria Instituția anului. Această organizație, sprijinită în acțiunile sale de oameni cu suflet mare și dare de mână, reușește constant să-i ajute pe cei aflați în suferință. A ajutat la dotarea secției Pediatrie a Spitalului Orășenesc Bicaz, a dăruit lucruri folositoare Pediatriei din Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, a ajuns în sate îndepărtate, la familii cu probleme financiare și cu nevoi speciale cauzate de afecțiuni necruțătoare.

De astă dată, în preajma zilei de 8 Martie, Asociația Umanitara Codrin „Ocrotiți copiii ce vor rămâne doar copii“ împreuna cu Clinica Petrodava (din cartierul Precista, pe lângă Școala nr. 4), ajută mamele ajunse la vârsta neputinței, împovărate de anii care le-au nins viața.

„Acum, în preajma zilei de 8 Martie, ne-am gândit să mergem la bunicuțele de la Căminul- Spital «Petru Vodă», să le ducem câte un mărțișor și o floare, precum și cele necesare traiului zilnic. Dacă cineva dorește, să ni se alăture și să ne facă mesagerii lor de fapte bune, sprijinindu-ne cu alimente, vitamine, articole pentru igienă, haine, lenjerii, veselă. Ne puteți contacta la telefoanele: 0733110928 – Monica și 0743330341 – Ioana, sau puteți aduce bunurile la sediul Clinicii Petrodava până sâmbătă, 11 martie 2017. Generozitatea atrage generozitate. Ce dai, aceea primești; ce semeni, aia culegi, de aceea ne dorim sa atragem mereu în jurul nostru oameni cu ajutorul cărora să putem face o fărâmă de bine“, a subliniat Monica Șofron, președintele Asociației Umanitare Codrin.

Oricine dorește să ajute, este binevenit în această acțiune.

Geanina NICORESCU