Accident terifiant la Staţia de Salvare din Piatra Neamţ

09/10/2017

O tânără de 22 de ani, condusă spre moarte, cu viteză
O tânără şi-a pierdut viaţa, în noaptea de 7 spre 8 octombrie, după ce maşina în care era pasager s-a izbit cu putere într-un stâlp de iluminat din faţa Staţiei de Salvare din Piatra Neamţ, de pe strada Dimitrie Leonida. Autoturismul Alfa Romeo, cu numere provizorii de Neamţ, s-a făcut “acordeon”.
A fost nevoie de pompierii de la descarcerare pentru scoaterea tinerei din maşină, de pe locul din dreapta şoferului. Impactul i-a produs fetei leziuni foarte grave, fiind găsită în stop cardio-respirator. Imediat, doctorul de pe ambulanţă a iniţiat resuscitarea, manevrele fiind continuate pe tot parcursul drumului, până la spital, unde cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul.
” Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că, în timp ce un tânăr de 24 de ani, din Podoleni conducea un autoturism pe strada Dimitrie Leonida, având direcția de deplasare Piatra Neamţ-Bacău, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga și a pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat stradal. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și a pasagerei din dreapta față, o tânără de 22 de ani, care ulterior a decedat la spital. Datorită leziunilor suferite conducătorul auto nu a putut fi testat, însă i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influența alcoolului.”, a declarat inspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt la IPJ Neamţ.
În acest caz, cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ucidere si vătămare corporala din culpă.

Geanina NICORESCU