21 de vitezomani au pierdut permisul auto, într-o zi

03/04/2017

Polițiștii rutieri au derulat, în week-end, o amplă acțiune pentru depistarea vitezomanilor și reducerea accidentelor provocate de viteza excesivă.

Acțiunea organizată de Serviciul Rutier pe raza întregului județ s-a desfășurat de echipaje cu autospeciale inscripționate, dar și cu două mașini neinscripționate dotate cu radar. Așa se face că 21 de șoferi au rămas fără permis în doar o singură zi. „Doar sâmbătă, 1 aprilie 2017, în urma activităților desfășurate au fost aplicate 173 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză și au fost reținute 21 de permise de conducere“, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

Echipajele de poliție rutieră s-au aflat și ieri pe șosele, iar mașinile neinscripționate au supravegheat mai ales traficul de pe drumurile cunoscute cu risc crescut de accidente din cauza vitezei (DN 2, DN 15, DN 15B, DN 15D). Acțiunea a avut un prim efect, remarcabil, nefiind înregistrat nici un accident grav ori cu pierderi de vieți omenești. (C.I.)