108 șoferi au rămas fără permis

22/08/2017

Poliția Neamț informează că în perioada 14-18 august, polițiștii rutieri sprijiniți de efective de ordine publică au acționat pe principalele drumuri europene, naționale și județene de pe raza județului Neamț pentru prevenirea evenimențelor rutiere și combaterea abaterilor rutiere în trafic ce țin de consumul de alcool, viteză excesivă, nefolosirea centurii de siguranță, neacordarea priorității la pietoni, depășiri neregulamentare.
În urma acestei activități, polițiștii aplicat 763 de amenzi, din care 740 pentru încălcări ale Codului rutier. Din acestea, 282 au fost applicate conducătorilor auto pentru depășirea regimului legal de viteză, 94 pentru nefolosirea centurii de siguranță de către conducătorii auto, 16 pentru folosirea telefonului mobil in timpul conducerii autovehicolului, 5 pentru conducerea autovehicolului sun influența alcoolului și 33 pentru neacordare prioritate, potrivit subcomisarului Constantin Irina, ofițerul de presă al Poliției Neamț.
Au fost reținute 108 permise de conducere , au fost retrase 11 certificate de înmatriculare și au fost constatate 15 infracțiuni la regimul rutier. Printre cei amendați, sunt 41 de bicicliști, 21 de pietoni, 27 de căruțași, 3 mopediști și 2 motocicliști. (C.I.)

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. George 23/08/2017 la 7:53 -

    Sa vedem daca in urma acestor actiuni constatative se vor imbunatati statisticile privind accidentele….